Milyen előnyei vannak a mobil honlapnak?

A mobil honlap Önnek pluszbevételt hoz, minden más csak kiegészítés. Beszéljünk egészen őszintén egymással. Ön egy üzletember, egy cégvezető, egy vállalkozó. Tehát a céges honlapot ugyanolyan erőforrásnak és eszköznek tekinti, mint bármi mást. Fejlesztési költsége van, de utána növeli a bevételeket.

Felhasználóbarát

A tartalmak könnyen elérhetők, az oldal jól navigálható és a mobil adatforgalmát sem fogyasztja annyira. Emiatt a látogató nem fogja frusztráltan ott hagyni a céges weboldalt.

Kényelmes és helyfüggetlen

A látogató akkor és ott keresi fel az Ön honlapját, amikor ő szeretné – nem kell a PC elé ültetni. Ma mindenki a szabadság lázában ég, ezért adjon Ön is szabadságot az ügyfeleinek.

Növeli a böngészési időt

Minél többet olvassa az ügyfél a honlapot, annál valószínűbb, hogy kapcsolat és üzlet jön létre.

Hűséget és vásárlói aktivitást növel

Nem mondunk újat azzal, hogy az emberek többsége már telefonról facebookozik. Kézenfekvő ha Önnek van lájkolható tartalom az oldalán (és erősen ajánljuk, hogy legyen), akkor legyen mobil honlapja.

Reklámoz

Ne áltassuk magunkat – a céges honlap egy reklám. Az a célja, hogy értékesítsen. Ha érdekes a tartalom és mobilra optimalizált az oldal, akkor Ön a reklámüzenetét egyenesen ügyfeleinek a zsebébe küldi. Ez egy óriási lépéssel közelebb hozza Önt a célpiacával, mint a tévéreklám.
Ott a nappalit hódították meg. Most az ügyfél telefonját is.

Piaci előny

Ha a legvérmesebb konkurenseinek nincs mobil honlapjuk, akkor egy csatát vesztettek, ha Önnek van.

Azt hiszem, már csak az a kérdés maradt, hogy Önnek milyen mobil honlapot érdemes használnia.

Milyen típusú mobil honlapra van szüksége?

Ha kérdezni szeretne tőlünk vagy konkrét elképzelése van mobil weblapjáról akkor keressen meg bennünket és segítünk!